THE BEST SIDE OF خواص چای عناب و دارچین

The best Side of خواص چای عناب و دارچین

The best Side of خواص چای عناب و دارچین

Blog Article

تااین‌جا دائما از خواص عناب تعریف کردیم. اما آیا این میوه، عوارضی هم دارد؟ در واقع، عناب به خودیه خود عوارضی ندارد. اما ممکن است برای افرادی که در حال مصرف دارو هستند عارضه ایجاد کند.

خواص عناب برای سرماخوردگی را هم نباید نادیده گرفت. خوردن میزان مشخصی از آن – چه به صورت خام چه به صورت دمنوش و جوشیده- روزهای ناخوشی شما را کوتاه‌تر می‌کند.

عناب دارای خواص ضد التهابی است. اینها ممکن است به سم زدایی خون کمک کنند. با این حال، هیچ تحقیقی برای حمایت از این موضوع وجود ندارد.

اگر شما هم تجربه گنجاندن این میوه خوشمزه را در برنامه غذایی خود دارید و نتایج آن را دیده‌اید، می‌توانید تجربیاتتان در مورد خواص عناب را اینجا با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.

در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده می‌شود

جالب است بدانید، در خانم‌هایی که به سوزش یا مشکلات خفیف عفونتی در واژن مبتلا هستند؛ مصرف عناب می‌تواند کمک‌کننده باشد؛ زیرا برای درمان عفونت‌های خفیف تنها مصرف آب زیاد و ادرار، می‌تواند به پاکسازی عفونت کمک کند.

خرمای چینی یا عناب نوعی میوه‌ی پرخاصیت است که به خواص دمنوش عناب و چای ترش صورت تازه و خشک شده مصرف می‌شود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتی‌بخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز می‌تواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان نگهداری آن را افزایش می‌دهد.

کشت عناب تنها مختص ایران نیست و در کشورهای دیگری چون هند، پاکستان و حتی جنوب چین و اروپا نیز این میوه کشت می‌شود.

عناب مشکلات گوارشی را برطرف می‌کند. این میوه علاوه بر پلی ساکاریدها و فلاونوئیدها، سرشار از مواد مغذی است.

بیماری کبد چرب در نتیجه افزایش چربی یا تری گلیسیرید در خون به وجود می‌آید. فاکتورهایی چون رژیم غذایی ناسالم و مضر، خوردن غذاهای پرچرب، مصرف الکل، ورزش نکردن، تحرک بسیار کم و غیره می‌توانند منجر به بروز این بیماری شوند. یکی از موادی که در درمان کبد چرب می‌تواند بسیار مفید باشد عناب است.

ظاهرا عناب چینی خشک همان اندک ویتامین‌ها را نیز ندارد اما استثنائاً ویتامین ث آن چندین برابر بیشتر است. ضمنا مواد معدنی عناب خشک و کالری آن چندین برابر عناب تازه است.

فیبر موجود در عناب باعث بهبود دستگاه گوارش و هضم غذا می‌گردد. همچنین ساپونین‌های موجود در این میوه نیز باعث بهبود حرکت غذا داخل روده می‌شود و سرعت و کیفیت جذب غذای شما را به حدقابل توجهی افزایش می‌دهد.

عناب تازه رسیده، قرمز تیره یا بنفش به نظر می‌رسد و ممکن است پوست چروکیده‌ای داشته باشد. خواص عناب تازه زمانی بیشتر خودش را نشان می‌دهد که به لطف شیرینی و بافتی که دارد در مصارف روزانه استفاده می‌شود.

همچنین به خاطر پتاسیم بالا و سدیم کم، رگ‌های خونی را شل کرده و به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

Report this page